شبکه بهداشت و درمان درگز

فعالیت ها و ابتکارات انجام شده

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

         شبکه بهداشت و درمان درگز> ستاد مرکز بهداشت > واحد تغذیه> فعالیتهای انجام شده
 
          فعالیت ها , برنامه ها و ابتکارات انجام شده :

         ·        بررسی عوامل موثر بر اولین توقف رشد در کودکان زیر 2 سال بخش نوخندان-شیخها

         ·        بررسی خانه به خانه میزان ید نمک خانوار با استفاده از کیت یدسنج در سطح شهرستان درگز

         ·        تجهیز آشپزخانه در مرکز بهداشتی درمانی شهری 1 به منظور برگزاری کلاس های عملی پخت غذای کودک جهت مادران

         ·        تهیه پمفلت تغذیه تکمیلی و تغذیه کودکان 1 تا 2 سال و 3 تا 5 سال

         ·        تهیه پمفلت در زمینه مکمل یاری با آهن در گروه های سنی مختلف

         ·        تهیه پمفلت در زمینه استفاده از ماکروویو

         ·        تهیه پمفلت در زمینه مصرف روغن ها

         ·        تهیه پمفلت در زمینه تغذیه در دیابت

         ·        برگزاری جلسه آموزشی در زمینه تغذیه در دوران سالمندی جهت کاردانان مراکز

         ·        برگزاری کارگاه بهبود رشد و تغذیه کودک جهت پزشکان خانواده و نیز بخش خصوصی

         ·        برگزاری کلاس های بهبود الگوی تغذیه و تصحیح سبد غذایی خانوار جهت رابطان بهداشتی

         ·        برگزاری کلاس های آموزشی در زمینه  "تغذیه و سلامت قلب" جهت کاردانان, تکنسین ها و بهورزان مراکز

         ·        بررسی شیوع سوءتغذیه در سالمندان استان خراسان رضوی
 
 

       طرح آهن ياري در مدارس

       به همين مناسبت جلسه اي در مورخه 23/8/86 به عنوان افتتاحيه اين طرح در مدرسه راهنمايي نمونه دولتي فضيلت با حضور رياست محترم مركز بهداشت  درگز،مسئول بهداشت مدارس،مسئول تغذيه،روابط عمومي شبكه و مسئول آموزش راهنمايي اداره آموزش و پرورش برگزار شد.

      دراين جلسه ابتدا دو تن از دانش آموزان مقالاتي راجع به بهداشت فردي و بهداشت دهان و دندان ارائه نمودندسپس دكتر بابك اقبالي رياست محترم مركز بهداشت در مورد شيوه ها و عادات زندگي و تاثير آن بر سلامتي افراد سخناني را بيان نمودند. همچنين توضيحاتي در مورد مصرف انواع روغن از جمله روغن كلزاء، روغن زيتون و روغن هاي سرخ كردني داده شد.

      سپس در ادامه جلسه همچنين در مورد كمبود آهن ، علائم آن و نيز منابعي كه آهن مورد نياز بدن را تامين مي كند نيز توضيحات مختصري داده شد. در پايان نيز در مورد مصرف شير ، موانع موجود بر سر راه مصرف شيربه صورت پرسش و پاسخ بيان شد.