mdargaz آموزشي 18 تیر 1393 بازدید: 1986 امتیاز: ( 0 Rating ) بهداشت محیط و حرفه ای چاپ امتیاز کاربران لطفا رای دهید رای 1 رای 2 رای 3 رای 4 رای 5 آئین نامه مقررات بهداشتی توصیه های بهداشتی سفر پنج اصل دسترسی به ساماندهی محیط کار انجماد غذاها دستورالعمل کار با مواد شیمیایی پاک کننده نگهداری مواد غذایی به روش کنسرو کردن ایمنی در برق روش صحیح نگهداری نان ایمنی در منزل نگهداری پنیر و تخم مرغ در یخچال محافظت از چشم در محیط کاری بهداشت مواد غذایی در نوروز آئین نامه تأسیسات کارگاه از نظر بهداشت نگهداری مواد غذایی به کمک حذف آب خاموش کننده های دستی مدت نگهداری مواد در یخچال آلودگی صوتی اصول نگهداری روغنها ارگونومی ( مهندسی انسانی ) انجمن رنگ های طبیعی مواد غذایی مسائل ایمنی برای شروع کار کشاورزی رنگ و انواع آن در مواد غذایی گرما و سرما در محیط کار رنگ های مجاز و غیرمجاز خوراکی نرمش هاي محل كار رنگ های طبیعی و سنتیک در غذا مزایا و معایب ظروف یکبار مصرف راهکارهای کلیدی برای سلامت مواد غذایی تصفیه آب با استفاده از فناوری نانو بهداشت آب بیماری وبا انواع تقلب در مواد غذایی اصول نگهداری تخم مرغ عامل بیماری آنفلوانزا کره نکات ایمنی در استفاده از مواد آرایشی چشم رعایت نکات بهداشتی در آرایشگاهها اصول اساسی بهداشتی در آرایشگاهها